home despre noi servicii rca bulgaria parteneri contact

RCA

LOCUINTA
CALATORIE

Modificarile legii 260/2008 - asigurarea obligatorie a locuintei in vigoare din data de 9 iulie2015

Ce este asigurarea locuintei?

Cere oferta asigurare locuinta

Dezastrele naturale - cutremure, inundatii, alunecari de teren - sunt doar o parte dintre riscurile care iti pot ameninta caminul. Iar daca dezastrele naturale iti pot parea pericole indepartate, gandeste-te ca incendiile, inundatiile provocate de spargerea conductelor ori furtul bunurilor din locuinta sunt necazuri care se pot intampla oricand, oricui.
Pentru a te proteja in astfel de situatii neplacute, a caror frecventa este din pacate in crestere, este necesar sa fii asigurat. Astfel, iti vei putea recupera pierderile suferite, in eventualitatea in care acestea ar avea loc.


Ce trebuie sa stii despre asigurarea locuintei?

Asigurarea locuintei pentru riscurile catastrofice (cutremur, alunecari de teren si inundatii) este obligatorie. Aceasta obligativitate nu este insa valabila in situatia in care pentru locuinta respectiva a fost incheiata o asigurare facultativa care include in acoperirea sa riscurile catastrofice mentionate mai sus.
Pe langa asigurarea propriu-zisa a locuintei (cladirea si continutul din aceasta) produsele de asigurare includ o gama diversa de acoperiri suplimentare, cum ar fi:
- raspunderea civila;
- accidente persoane;
- asigurarea gradinii;
- asistenta tehnica de urgenta.

Cere oferta asigurare locuinta

DE CE SA APELATI LA NOI?
what doing our company


Pentru ca suntem singurii autorizati din zona sa incheie asigurari valabile in baza unui contract cu Campion Broker de asigurare.

Pentru ca expertiza noastra juridica iti poate fi de folos atunci cand ai nevoie de un sfat calificat

Pentru ca ne intereseaza ceea ce doreste clientul.

Auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede.read more

home     despre noi     servicii     informatii     parteneri     contact